Eerste student MB-Foundation is een feit!

Haarlem, 11 april, 2022

Het is een tijd stil geweest, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. We hebben het afgelopen jaar goed gekeken naar hoe we de stichting verder vorm kunnen geven en waar we de kinderen het beste mee kunnen helpen.

Er zijn overleggen geweest met het weeshuis en we hebben veel contact met Sunil, onze steun en toeverlaat in Nepal. Sunil spreekt zelf met de kinderen die binnenkort het weeshuis zullen verlaten om een beeld te krijgen welke opleiding bij ze aansluit en wat ze verder nodig hebben. Hebben ze bijvoorbeeld naast een opleiding en boeken ook onderdak nodig?

Sunil, Temba en Dorje

Op woensdag 6 april 2022 is het bestuur samengekomen en we zijn enorm blij en trots dat we kunnen melden dat de MB-Foundation Dorje de studie BBS (Bachelor in Business Studies) kan laten volgen.
Hij zal de studie gaan volgen op het St. Lawrence college. Dorje heeft het geluk dat hij bij zijn tante kan wonen, dus onderdak heeft hij op dit moment niet nodig.

Dorje is de eerste student, maar zeker niet de laatste. Binnenkort zullen er nog meer kinderen een keuze gaan maken voor de opleiding die ze willen gaan volgen. Wij staan klaar om ze hier de benodigde kansen voor te bieden.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur